بهترین ظروف برای نگهداری از ادویه جات کدامند؟

بازدید: 522 بازدید

Figure 1 ظروف آشپزخانه

ظروف آشپزخانه مناسب برای نگهداری از ادویه جات

رکن اصلی پخت غذا استفاده از ادویه جات گوناگون است و در همه خانه‌ها ادویه جات وجود دارد و البته بسته به مزاج هر خانواده در کشورهای مختلف ، این ادویه‌ها متفاوت است که استفاده ی زیاد از ان باعث شده جای ادویه یکی از محبوب ترین ظروف آشپزخانه باشد. فضای مناسب برای نگهداری ادویه جات، جایی خشک و خنک و دور از تابش مستقیم نورخورشید است. ادویه جات در محیط های بسیار گرم و مرطوب خواص خود را از دست می‌دهند به همین خاطر بهتر است ادویه جات را کنار اجاق گاز نگهداری نکنیم.

 

روش نگهداری ادویه در فریزر

اگر از ادویه جات زیاد خریده‌اید و استفاده میکنید، احتیاجی نیست برای مصرف روزانه آنها را در محلی مانند یخچال قرار دهید زیرا رطوبت موجود در یخچال سبب کاهش کیفیت آنها می‌شود ، کافیست باقی آن را در ظروف پلاستیکی درب دار قرار دهید و مطمئن شوید هوا از داخل ظرف کاملا خارج شده باشد و سپس آن را داخل فریزر قرار دهید . جالب است بدانید ادویه جات آسیاب شده تا 6ماه و آسیاب نشده تا 3سال در فریزر بدون آنکه خواص و تازگی خود را از دست بدهند، میماند .

چگونه ماندگاری ادویه جات را افزایش دهیم؟

در جای خشک نگه داشتن ادویه جات و سبزیجات خشک شده خواص ،عطر و طعمشان را برای مدت طولانی حفظ میکند . رطوبت خارج از جای ادویه خطر خرابی را به همراه دارد . هنگام اضافه کردن ادویه جات به غذا مستقیم آن را روی حرارت نگیرید چون بخار غذا به ادویه رطوبت می دهد  و شرایطی برای رشد و تکثیرمیکروب ها ایجاد میشود پس بهتر است از یک قاشق خشک برای افزودن ادویه به غذا کمک بگیرید.

 

روش های گوناگون آماده سازی ادویه جات

  1. روش آسیاب کردن : این روش برای پودر کردن انواع ادویه جات استفاده می شود. با به کارگیری از آسیاب برقی می توانید ادویه مورد نظر را به اندازه دلخواه پودر نمایید. مزیت آسیاب کردن یک دست شدن ادویه ها است.
  2. روش تفت یا بو دادن بدون روغن : در این روش دانه های ادویه را درون تابه روی حرارت قرار دهیدبه مدت 2تا3 دقیقه هم بزنید تا نسوزد سپس داخل هاون آن را بکوبید . این شیوه برای ادویه هایی هم چون رازیانه، تخم گشنیز، زیره و … به کار میرود و اغلب در کشورهای آسیای شرقی مورد استقبال قرار می گیرد.  مهم ترین مزیت این روش افزایش عطر ادویه ها است .
  3. روش رنده کردن : استفاده از ادویه جات تازه مانند جوز هندی و زنجبیل عطر و طعم غذا را بی نظیر میکند . برای این روش ابتدا پوست ادویه را جدا کرده و سپس آن ها رنده نمایید.
  4. روش تفت دادن در روغن : در این روش ادویه ساییده شده را در روغن تفت دهید که عطر و رایحه آن آزاد شود.

با ما همراه باشید تا بهترین ظروف آشپزخانه برای نگهداری ادویه جات را به شما معرفی  کنیم .

Figure 2 ظروف آشپزخانه

 

 

مناسب ترین ظروف آشپزخانه برای نگهداری ادویه جات

ظروف شیشه ای :یکی از مناسب ترین ظروف نگهداری ادویه جات ،ظروف شیشه ای است . شایان ذکر است که نور مستقیما از شیشه عبور میکند و باعث اکسیداسیون و تغییر رنگ در ادویه جات می شود به این دلیل معمولا در بسته بندی و نگهداری ادویه ها از ظروف شیشه ای رنگی و تیره و یا از روکش استیل استفاده می شود .

ظروف پلاستیکی : ظروف پلاستیکی یکی دیگر از ظروف مورد استفاده برای نگهداری ادویه جات در آشپزخانه است. نفوذپذیری ظروف پلاستیکی در مقابل گاز و رطوبت از دیگر ظروف بالاتر است و پس از مدتی باعث تغییر عطر و طعم ادویه جات می شود.

ظروف آلومینیومی : ظروف آلومینیومی در برابر گاز ، بخار و حرارت بسیار نفوذ ناپذیریِ بالایی دارد و یکی از بهترین گزینه ها  برای انتخاب جا ادویه است .ظروف آلومینیومی اکثرا با لایه ای از پلیمر پلاستیک پوشانده شده که در برابر اکسیداسیون مقاوم می شود .ورود رطوبت و رشد میکروب در ظروف آلومینیومی غیر ممکن است .

پوشش سلفون : ارزان ترین راه برای نگهداری و بسته بندی ادویه جات استفاده از پوشش پلاستیکی مانند سلفون است. لازم به ذکر است که در این روش امکان ورود گاز و رطوبت وجود دارد.

Figure 3 ظروف آشپزخانه

نتیجه گیری : یکی از بهترین شیوه های نگهداری ادویه جات  آسیاب شده، بسته بندی در ظروف فلزی  و یا ظروف شیشه ای با روکش استیل تحت خلاء می باشد. چرا که در ظروف شیشه ای و فلزی با خیال آسوده می توانید ادویه جات را حدودا 12 الی 18 ماه نگهداری نمایید بدون آن که تغییری در آن ها ایجاد شود.

برای مشاهده محصولات نگهداری ادویه جات و دیگر محصولات شرکت زیباسازان اینجا را کلیک کنید.

دسته‌بندی دسته‌بندی نشده
اشتراک گذاری
متنی در رابطه با نویسنده مطلب. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ، و با استفاده از طراحان گرافیک است، چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است، و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز، و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد، کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته حال و آینده، شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد، تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی، و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد.
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت